onsdag 9 juli 2008

Den med jobb, jobb, jobb och ännu mer jobb

Hallå där ute!
Det var ett tag sen jag uppdaterade.. Jag har egentligen inte så mycket och skriva om. Enda sen vi var på kent har jag mer eller mindre jobbat varje dag. Bortsett från torsdag och fredag förra veckan. Jag fick nämligen cellgifter på torsdags eftermiddagen och efter det åkte jag och hämtade Bille mannen på dagis för att ha honom hemma hos mig hela kvällen eftersom Alex ställde upp och jobbade åt mig eftersom jag oftast inte mår så bra efter cellgifterna. Men nu.. Denna gång... Jag mådde super. Blev lite groggy framåt kvällen men med en illamående tablett var jag fit for fight igen. Bille sov över hos oss och sen lämnade vi honom på dagis på fredagen. Fredagen bestod nämligen av ett besök på Ingarö (ute i skärgården typ). Eftersom jag måde så pass bra som jag gjorde var dagen väldigt lyckad. Vi solade, grillade och bara myste på klipporna. Även om det blåste en del så var det väldigt skönt. På väg hem framåt 15 tiden stannade vi till inne i stan för att köpa en födelsedags present till Davids mor. Hon fyller den 14:e och vi har den perfekta presenten till henne. (^^,)
Vi stannade till hos dem (David mamma med man) eftersom de precis kommit hem från sin tre veckors bilsemester i Europa som de gör varje år. Vi satt vid deras brygga och pratade lite. Tog ett dopp (sviiiiinkallt) och sen blev det lite bullar och saft på deras ballkong. Mumma.

Annars har det varit jobb som gäller just nu. Fram till semesterna har jag och David TVÅ ynka hel lediga dagar tillsammans. Den 11 och 22 är de dagar vi har tillsammans. Den 11:e (alltså nu på fredag) är tobbe här och vi tänkte nog åka hem till Arboga en sväng då. Lämnar honom i Västerås och fortsätter hem en sväng. Om det är fint väder ska jag visa honom alla de perfekta badställena i Arboga. Men helst skulle jag bara vilja ligga på badet hela dagen och mysa. Vi får se vad som händer. Det är så mycket man vill göra när man är ledig och hemma i stan. Det är ju inte så ofta nu för tiden.

Det är 25 dagar kvar till semester. För mig är det 23 dagar men David jobbar helgen innan vi officiellt går på semester.
Hur semestern ser ut då... Jo så här är det. Vi åker till USA i 8 dagar! Vi åker till Washington DC den 13:e augusti för att gästa Sydney och ennes familj. Se Washington DC och allt det roliga. Den 18:e åker vi från Washington med bil till Greenville, Greer, NC. En liten bit utanför Atlanta. Där kommer det vara ett "Sweden party" hos Gordon (Sydney och Gordon har varit praktikanter i en kyrkan här i Sverige. Det är därför vi känner dem). Den 20:e eller 21:a åker vi in till Atlanta för att sätta oss på flyget hem til Sverige. Vi landar här hemma igen den 22:a. Sen är det bara någr dgar kvar på semestern sen bärjar jobbet igen. Jobbar på ICA i två veckor sen början äntligen jobbet på MM. Wonderfull. Jag tror vi kommer få en toppen semester. Vad kan gå fel.. Tre veckor ledigt från jobbet, en resa till det underbara landet i väst och massa mys med maken.

Om det är någon som kommit så här långt ned så vill jag jätte jätte jätte gärna har er hjälp. David fyller år den 20:e augusti när vi är i USA och jag vill göra något riktigt kul med honom då. Någon typ av överraskning. Är det någon som har några förslag? Jag behöver lite idéer... maila mig på Jo.loow@gmail.com.

Fröken Sandstedt: Du som är så duktig på att äta nyggigt (Jag är så himla imponerad.. Kan du inte dela med dig lite av dina recept på sallader och grejer som du mumsar på? Och dina hembaka bröd recept! Det vore super skyrre. I need some insperation!

Bakade för övrigt bullar i måndags!! Åh vad det är smaskens! det blev ca 65 bullar på en halv liter och det smakar ljuvligt!

Nu får det vara nog.. Dags för frukost!

Inga kommentarer: