onsdag 14 maj 2008

Den med frågorna om livet.

För fem år sen...
..
Hade jag större problem än vad man vågat tänka på som 17 åring. Livet hängde på en skör tråd men tack vare vännerna blev brunnen lättare att ta sig upp ur. Jag kommer alltid bära med mig minnerna av vad du gjorde mot mig den våren och ärren finns kvar. Förlåtelse har du fått men glömma gör jag aldrig.

För tre år sen...
.. Var det studenten som gällde natt och dag. Balen blev inte vad jag hade hoppats och studenten är inget som jag vill gå igenom igen, men inte nog med att studenten stundade stundade också större äventyr i det stora landet i väst. Längtan bort var större än läntan att leva i nuet.

För ett år sen...

.. Tillbringade jag all min tid åt att slåss för mig och min familj på sjukhus. Det är tack vare dem och vännerna som faktiskt fanns där. Som ställde upp, som lyssnade, som offrade tid att besöka mig, som hörde av sig, som fanns där när jag bröt ihop. Utan dem, David och min familj skulle jag aldrig ha orkat. Tack speciellt till Camilla och Cartong. Vet inte vad jag skulle ha gjort utan er. Sanna vänner står i vått och torrt. Min mor förtjänar all tacksamhet även hon för den här tiden. Min mamma är den bästa! David... Det finns inte ord för att uttrycka min glädje för att du orkade under alla svåra stunder på de där sjukhusrummen.

För tre månader sen...
.. Hade vi precis kommit hem från Tobago med Davids familj och vårat bröllop stundade. Att få stå där uppe och säga JA till David inför alla jag håller kär var det bästa beslutet jag någonsin tagit i mitt liv. Det var den bästa dagen och allt jag drömt om. Allt var helt perfekt. Och livet kunde inte vara bättre den dagen.

Igår..
.. Hade jag en ganska tråkig dag. Jobbade hela kvällen och mös i soffan tillsammans med katten Gizmo. Dessutom hade jag grymt ont i rumpan efter cyklingen i måndags.

I morgon...
.. Är vi lediga! Dagen innehåller en roadtrip till Västerås och ABB's öppet hus och socialisering med världens bästa Milla. Kanske även en sväng till Arboga. Något som inte är bestämt ännu. I morgon blir en bra dag. Jag känner det på mig.

Om ett år...
.. Har jag fått mitt jobb som jag drömmer om, David jobbar som civilingenjör, vi håller på att planera vår semester som förhoppningsvis innebär en resa till fjärran land. Fotandet går framåt och många av våra bilder hänger på väggarna i vårt hem.

Underbart initiativ Sofia!
Nu vill även jag veta:
Milla
Cartong
Tobias
Fia
Becca

3 kommentarer:

Anonym sa...

tack för de värmande orden. och vet du, jag vann 50:- på trisslotten. snart ska jag köpa en till för de pengarna.. ;)

Anonym sa...

Fet korv? Kallar du mig...."fet korv"? Så gimla rätt! Korvkorvkorvkorvkorkorv......fetfetfetfetfet.....hejdå!

Anonym sa...

tack:) får se om ja fixa lite till på den, blir ju aldrig nöjd;) ahh photoshop, ladda ner penslar så har inte gjort blommorna själv, hihi=) kram!