söndag 24 augusti 2008

Den med statistik..

Jag har precis suttit och tillbringat en halv timme framför google analytics. Hur kul som helst. Man kan nämligen kolla hur många besökare man har varje dag på bloggen, hur längebesökarna stannar, hur de hittat en sida, hur "djupt" de går i sidan och så vidare. Så grymt kul ayy upptäcka att det faktiskt är en del människor som är in och klickar sunt på bloggen med jämna mellanrum.. (^^,)
Men det är någon som är inne på min sida varje dag som jag inte vet vem det är annars kan jag nog lista ut de flesta själv.. Men du som är från Uddevalla eller det området får hemskt gärna maila mig på jo.loow@gmail.com och tala om vem du är.. Jag är mest bara nyfiken. Annars kommer den mesta trafiken direkt eller via Sofias eller Linus bloggar faktiskt. Grymt kul tycker jag...

Annars sitter jag här hemma i Arboga och bara tar det lugnt. Vi ska åka hem senare idag eftersom jag börjar jobba igen i morgon klockan 10. Hur det ska gå till vet jag verkligen inte eftersom jag fortfarande är tok jetlagad. Men det är inte så mycket och bråka om. Det är bara och ta sig upp och bege sig till ICA.. Det är ju trots allt bara två veckor kvar där sen börjar jag äntligen på foto avdelningen på Media markt. Vi var för övrigt ute i fredagskväll hela gänget. Grymt skönt gäng faktiskt jag tror det komer funka bra. Vissa tycker jag att man klickade med på en gång. Kul ska det bli i alla fall. Den första dagen ska vi till hemlig plats för kick off och samkväm sen är det lite utblidning ocg uppbygnad av varuhuset som gäller ett tag framöver... Såååå himla roligt.
Nu ska jag socialisera lite mer med familjen innan det är dags att åka hem.

Inga kommentarer: